Trufe de vanzare, produse cu trufe, preparate cu trufe, griluri, ciuperci de vanzare

Trufe de vanzare, produse cu trufe de vanzare , preparate cu trufe de vanzare, griluri de vanzare, ciuperci de vanzare.

Magazin trufe si preparate cu trufe de vanzare.

Prin site-ul www.trufedevanzare.ro venim in sprijinul cetatenilor pentru a le oferii o gama foarte larga de trufe de vanzare, produse cu trufe de vanzare, preparate cu trufe de vanzare si alte produse provenite prin combinatia de trufe. Trufele sunt ciuperci comestibile facand parte din clasa ascomycete din familia Tuberaceae,genul Tuber. Datorita dificultati in gasirea lor trufele sunt numite si "diamantele pamantului", fiind foarte scumpe. Trufele se dezvolta pe radacinile unor specii de arbori,cu care formeaza prin simbioza organe specifice numite micorize. Prin intermediul micorizelor are loc schimbul de elemente nutritive dintre arbore si ciuperca. Trufele sunt considerate alimente de lux fiind folosite numai la prepararea celor mai rafinate retete cu trufe in cele mai extravagante restaurante. Trufele au un gust si o aroma exceptionala si steroizi care sunt feromoni sexuali. Trufele sunt bogate in saruri minerale, vitamine, 75-85% apa, proteine si numai 25% substanta uscata.

Istoric: Primele intrebuintari ale trufei au aparut inca de acum 4000 de ani. Anticii considerau ca trufele au puteri magice si au fost folosite ca aliment afrodiziac si medicament.

Specii: Aproximativ saizeci de specii de trufe fac parte din familia Tuber. In Europa sant gasite circa douzeci de specii, doar numai opt au valoare gastronomica. Exista trufe albe si trufe negre fiecare are mai multe soiuri.