Catalog produse

Disponibilitate

Information

Magazinele noastre

Etichete

Cele mai cumpărate

Proaspete

Trufele romanesti nu sunt cu nimic mai prejos decat cele italiene, ba din punct de vedere al puritatii, ele sunt chiar superioare, avand in vedere gradul scazut de poluare din padurile de la noi. Cu toate astea, trufele romanesti sunt, in mare parte, exportate catre Italia,Franta,Germania,Spania, de unde sunt revandute cu preturi mult mai mari. ...

Trufele romanesti nu sunt cu nimic mai prejos decat cele italiene, ba din punct de vedere al puritatii, ele sunt chiar superioare, avand in vedere gradul scazut de poluare din padurile de la noi. Cu toate astea, trufele romanesti sunt, in mare parte, exportate catre Italia,Franta,Germania,Spania, de unde sunt revandute cu preturi mult mai mari.
In Romania cresc cateva soiuri de trufe albe si negre dintre care cele mai importante vor fi descrise mai jos. Trufele sunt cele mai pretioase ciuperci care cresc in natura,fiind foarte rare si gustoase ele se numara printre cele mai scumpe si apreciate delicatese

Desi trufele sunt foarte costisitoare, sunt multe motive pentru care consumul lor este recomandat. Unul dintre aceste motive este ca acestea va pot aduce beneficii pentru sanatate. Desi pana acum se spunea ca trufele nu au nicio valoare nutritiva si au fost folosite doar pentru gustul deosebit, rapoarte recente arata ca trufele si diverse tipuri de ciuperci pot aduce mari beneficii sanatatii, in special vegetarienilor.
Pana in prezent, trufele sunt folosite numai in domeniul culinar, ca ingredient principal la diferite feluri de mancare, sau ca aroma si garnituri pentru diferite specialitati. Daca va place sa consumati trufe si ciuperci in general, iata cateva dintre beneficiile pentru sanatate pe care le puteti astepta: ele conţin proteine, lipide, săruri minerale (calciu, fier, zinc, potasiu, sodiu, clor, fosfor, magneziu şi seleniu. Sunt bogate şi în vitamine (A, B1, B2, B3,B5, D, C, K, E), dar mai conţin şi chitină, acid linolenic, fibre şi carbohidraţi, uleiuri eterice. -Trufele combat constipatiile severe, trateaza gastritele, refac flora intestinala in 3 zile si ajuta la cresterea imunitati. Consumul de produse pe baza de trufe, ajuta la eliminarea oboselii, stimuleaza secretia, reduce adipozitatiile, imbunatateste somnul si memoria, accelereaza procesului de vindecare, impiedica imbatranirea prematura, previne hipertensiunea arteriala, echilibreaza glicemia, tonifica functiile sexuale, imbunatateste fertilitatea, ajuta la slabire, intareste inima, protejeaza ficatul, regenereaza vederea si stopeaza tumorile, îmbunătățește starea generală a corpului, cand organismul este într-o stare de epuizare, precum și cand imunitatea este afectată din bolile acute și cronice, prevenirea a numeroase afecţiuni  artrita, diabetul, inflamaţiile colonului, cancer,nivel crescut de trigliceride. îmbunătățește starea generală a corpului, cand organismul este într-o stare de epuizare, precum și cand imunitatea este afectată din bolile acute și cronice.

Mai multe

Proaspete  Conține 9 produse.

Se afiseaza 1-9 la 9 articole
Se afiseaza 1-9 la 9 articole