Politica de confidențialitate

Sc Marcolas Srl se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe trufedevanzare.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Marcolas srl poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Trufedevanzare.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Trufedevanzare.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul www.trufedevanzare.ro, se pot dezabona direct din email. In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe servere securizate, iar Sc Marcolas.Srl nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa la info@trufavest.ro

Termeni si conditii

Cumpararea produselor sau simpla vizitare a acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" nu utilizati acest site. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta. Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans. Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Comanda la SC.Marcolas SRL ,Trufedevanzare.ro

Cumparaturile din magazinul nostru online se pot efectua pe cale electronica direct pe siteul www.trufedevanzare.ro sau pe cale telefonica. In cazul cumpararii pe cale electronica, pe pagina produselor puteti selecta produsul (le) dorit(te),cantitatea acestora, dupa care facand clic pe „cos”, se pot aseza produsele in acesta.Continutul cosului apare sus,in partea dreapta al paginii. Dupa ce ati pus in cos toate produsele dorite, facand click pe „mai departe” le puteti comanda. In cazul comenzilor telefonice, va trebui sa-i indicati consultantului nostru produsele comandate si cele mai importante date pentru transport. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Refuzul uneui comenzi:

Motivul revuzului unei comenzi veti fi instiintat telefonic sau prin email

Vom putea refuza o comanda daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat

- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar.

  • a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

  • nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)