Despre noi

Trufe

 Societatea noastra a descoperit in anul 2003 ca in Romania exista acest fruct al pamantului,,Trufele'', alimentele cele mai prestigioase din lume, un lucru rar, într-adevăr valoros al cărui farmec nu se va termina. Prin cercetari,studii,si analize am reusit sa descoperim ca Trufa din România are un gust calitativ superior celei recoltate din alte țări,Societatea noastra castigand o experinta atat in industria trufiera cat si in cunoasterea ecosistemelor forestiere aproape in toate judetele din Romania . Fiind curiozitatea acestei comori al pamantului tot mai mare am infiintat si o associatie de culegatori sub numele :                      ,,TRUFA EAST EUROPE ASSOCIATION'',principalul scop al asociaţiei fiind îngrijirea cultului trufei asigurând membrilor săi informaţiile şi îndrumările necesare pentru căutarea şi protejarea specială a trufei, pentru a pastra in siguranta mediul, zonele, in care cresc trufele pentru a nu epuiza dezvoltarea lor anuala, si protejarea ecosistemelor forestiere trufiere.
   Suntem o firmă de colectarea şi distribuirea de trufe negre si albe, ciuperci de padure,fructe de pădure ,atent selectate și controlate pentru a oferii clienților un produs mai premium,al căror calitate este garantată , sistemul de lucru este de vanzari directe pe baza de comanda .
   Cu acesta scurta prezentare ne adresam tuturor clientilor gurmanzi si pasionati de arta culinara cat si maiestrilor bucatari avand posibilitatea de a cumpara aceste produse direct de la societatea noastra fara intermediari.Contactati-ne!!!